top of page

Sportmassage

Een sportmassage brengt je lijf weer in balans. Een vakkundige massage helpt je in de voorbereiding van een sportieve prestatie maar het helpt je ook daarna, bij het herstel van je spieren als je ‘diep’ moest gaan. Vooraf

aan een prestatie zorgt massage voor een goede doorbloeding van je spieren. Achteraf helpt het bovendien voor een sneller herstel doordat vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Dat maakt ze weer soepel. De conditie van je spieren verbetert voelbaar, vaak al zelfs tijdens de massage. Dus: minder spierpijn, meer verlichting en een spoedig herstel.

Door het thuiswerken en doordat bij vele de werkdruk en stress toeneemt komt er veel spierspanning. Een sportmassage helpt om de spierspanning weer terug te krijgen op niveau en je beter in je vel te laten voelen.

De naam sportmassage doet misschien anders vermoeden maar deze massage is niet alleen bedoeld voor sportende mensen.

Werken kan ook een zware sport zijn door bijvoorbeeld overbelasting, een verkeerde werkhouding of stress. Ook voor deze ‘atleten’ kan een sportmassage dan de oplossing zijn om van bepaalde blessures af te komen en in goede conditie te blijven.



 voordelen van een sportmassage 

  • je spieren zijn in een betere conditie
  • je herstelt sneller
  • je afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • je doorbloeding verbetert


bottom of page