top of page

Massages​Een goede massage kan je veel opleveren, het is belangrijk om goed te kijken wat iemand nodig heeft en wat binnen mijn praktijk en expertise de mogelijkheden zijn. Dus begin ik altijd eerst met een intake en bespreken we wat de mogelijkheden en verwachtingen van de massage zijn. Ook kan een massage natuurlijk heel prettig zijn als er (nog) geen klachten zijn, ter voorkoming van...., of gewoon om even lekker te ontspannen.

De massages zijn een combinatie van verschillende grepen en technieken waardoor geen een massage hetzelfde zal zijn. Bij verkrampte en pijnlijke spieren is een klachtgerichte massage heel geschikt. Heb je last van spierpijn, hoofdpijn of migraine, nekpijn, pijnlijke en stijve schouders, frozen shoulder, tenniselleboog of RSI-achtige klachten, (lage) rugpijn, stramme armen of benen, tintelende vingers, of stijve spieren als gevolg van een foutieve houding? Bij deze vorm van massage zal ik dusdanig gericht masseren dat de doorbloeding in het klachtgebied zal verbeteren waardoor de klachten zullen verminderen en op den duur zelfs kunnen verdwijnen.

Heb je nu interesse in een specifieke massage, zoals alleen een hoofdpijnmassage of heb je een gerichte lichamelijke klacht?, vermeld het dan voor aanvang van de behandeling en dan bespreken we dat.

bottom of page